Stemmen voor de Emergo 2016 van start

Stemmen voor de Emergo 2016 van start
Stemmen voor de Emergo 2016 van start © Omroep Zeeland
Promo Emergo 2016
OOST-SOUBURG - De genomineerden
Het bedrijf Allplast uit Tholen heeft een nieuwe vezel ontwikkeld voor een kogelwereld schild voor arrestatieteams.  Bever Innovations uit Zierikzee is genomineerd met een intelligente led-luifelverlichting,  Delmeco Fishing Technology uit Colijnsplaat met een alternatief voor boomkorvissen.   Kraker Trailers uit Axel heeft een slimme methode voor boutverbindingen bij trailers ontwikkeld en Lubo International uit Kortgene werd genomineerd voor de ontwikkeling van een droge, biobased smering voor RVS schroefdraden.
Welk bedrijf vind jij het meest innovatief?
Breng hier je stem uit voor de publieksprijs. Op deze pagina vind je korte video's waarin de genomineerden aan je worden voorgesteld. Stemmen kan tot dinsdag 8 november 24.00 uur.
Winnaars bekend op Contacta
Op woensdag 9 november maakt de jury op netwerkbeurs Contacta de winnaars bekend van de publieksprijs van de Zeeuwse innovatieprijs Emergo 2016.
Winnaar 2015
In 2015 sleepte Provispo de Innovatieprijs in de wacht. Het Terneuzense bedrijf won de prijs met zijn Panofield camerasysteem, een manier om betere videoanalyses voor topcoaches en trainers mogelijk te maken. Jansen Tholen ging in 2015 met de publieksprijs naar huis. Het bedrijf ontving 41 procent van de online publieksstemmen voor haar Mossel Zaad Invanginstallatie.
Succesvolle innovatie
De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo is een initiatief van de Provincie Zeeland, in samenwerking met de Kamer van Koophandel., DOK41, HZ University of Applied Sciences. De Emergo wordt jaarlijks uitgereikt aan een Zeeuwse onderneming die een succesvolle innovatie heeft gerealiseerd