Kloetinge in extra tijd langs koploper SHO

© OZ

Goeie start

KLOETINGE - Kloetinge begon zaterdag gelijk sterk en kreeg in de eerste zes minuten al vier kansen op de 1-0. Maar het duurde tot de zestiende minuut voordat het verzet van SHO was gebroken. Uit een voorzet van Timo Jansen werkte Bob Bison de bal achter zijn eigen doelman en daarmee zette hij Kloetinge op een 1-0 voorsprong. 
Tweede goal
Kloetinge was heer en meester maar moest bijna de gelijkmaker toestaan toen Roy Mulder in zijn eigen strafschopgebied in de fout ging. Maar het was Tom de Bonte die kort daarna de score verdubbelde en de 2-0 aantekende. Met deze stand gingen beide ploegen rusten. 

Tweede helft

In de tweede helft kwam SHO voortvarend uit de kleedkamer want gelijk in de eerste minuut na rust scoorde Robin Winkels de aansluitingstreffer. Kloetinge verzuimde om de voorsprong te vergroten en kreeg daardoor toch nog de gelijkmaker om de oren. Dylan de Vroed maakte de 2-2. 

Gouden wissel

Dit leek ook de eindstand te gaan worden tot in de tweede minuut van de extra tijd invaller Mark Schuit de 3-2 scoorde en daarmee zijn ploeg drie punten bezorgde tegen de koploper. 

Scoreverloop

1-0 Bison (16/ed)
2-0 De Bonte (38)
2-1 Winkels (46)
2-2 De Vroed (80)
3-2 Schuit (90+2)

Opstelling Kloetinge

Lentink, Jansen, Jaap Esser, Bliek, Amperse, van den Dries, van Tiggele (Quinten/61), Mulder, De Bonte, Wuyts (Schuit/70), van der Poel (Duvekot/90)