Ook Nieuw-Lekkerland te sterk voor MZC'11

© Omroep Zeeland

Nieuw-Lekkerland op voorsprong

ZIERIKZEE - In de 22e minuut was het Wesley Ebbers die de bezoekers op voorsprong zette. Het tweede doelpunt van de middag viel uit een penalty in de 50e minuut. Na een overtreding in het strafschopgebied mocht Ard Hartman de 0-2 binnenschieten. Het werd nog erger voor MZC'11 want via Van Vugt en opnieuw Ebbers liep Nieuw-Lekkerland uit naar 0-4.

Schalkoort en Quist

Toen Nieuw-Lekkerland bij deze ruime voorsprong de teugels iets liet vieren, maakte Rob Schalkoort daar dankbaar gebruik van. Namens MZC'11 scoorde hij de 1-4. Ingmar Quist bracht kort daarna de achterstand terug tot 2-4, maar voor een slotoffensief op jacht naar een punt was het toen al te laat.
Tevreden trainer
Coach Alexander van Keulen zag dat Nieuw-Lekkerland een uitgebalanceerder elftal had en de kansen benutte, waar MZC'11 de trekker niet altijd kon overhalen. Toch kijkt hij tevreden terug: ''de spelers hebben karakter getoond en bleven ondanks de ruime achterstand op zoek gaan naar goals.''
Scoreverloop
0-1 Ebbers '22
0-2 Hartman '50/pen
0-3 Van Vugt '64
0-4 Ebbers '75
1-4 Schalkoort '76
2-4 Quist '83
Opstelling MZC'11
Schoenmakers, Vermue, Torensma, Van der Linden, De Voogd (Coolbergen), Van Grunsven, Schilperoort, De Wild (Dekker), Quist Heijboer, Goud (Schalkoort)