Uitslagen zaterdagvoetbal 15 oktober

© OZ

Hoofdklasse A

OOST-SOUBURG - De nipte overwinning van Spijkenisse op Hoek blijkt genoeg om de koppositie over te nemen in de Hoofdklasse A. Voormalig koploper Achilles Veen kwam tegen De Jodan Boys niet verder dan een gelijkspel en liet dus punten liggen.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

1e Klasse C

Kloetinge wint van koploper SHO en staat op slechts één punt van de nieuwe koploper VVGZ. Onderin verliest MZC'11 opnieuw. De club staat na zeven wedstrijden nog steeds op nul punten.

">
2e klasse E
Koploper Bruse Boys loopt verder uit op Serooskerke door een overwinning op Dauwendaele. De Middelburgers haalden dit seizoen pas drie punten.

">

3e klasse A

Yerseke was in het kalenderjaar 2016 nog ongeslagen, maar verloor vanmiddag van Arnemuiden. De laatste nederlaag van Yerseke dateert uit december 2015. Ook toen was Arnemuiden te sterk.

">

3e klasse B

Duiveland pakt de eerste periodetitel van dit seizoen door een zege op Rillandia. Ook WHS wint en blijft in het spoor van de koplopers.

">

4e klasse A

De topper in 4A tussen Noormannen en Bevelanders kent toch geen winnaar. Noormannen stond bij rust met 0-3 voor, maar in de tweede helft kwam Bevelanders terug tot een 3-3 gelijkspel.

">

4e klasse B

Koploper Apollo'69 haalde flink uit en won met 8-3 van Vosmeer. De ploeg uit 's-Gravenpolder verloor dit seizoen nog geen punten.