Souburger werd neergestoken bij massale vechtpartij (video)

Souburger werd neergestoken bij massale vechtpartij (video)
Souburger werd neergestoken bij massale vechtpartij (video) © OZ
Man neergestoken Vlissingen

Op de vlucht

VLISSINGEN - De vechtpartij en het neersteken van de Souburger gebeurde rond 04.50 uur. Twee mogelijke daders sloegen meteen op de vlucht. De politie heeft even later, rond 5.30 uur, twee mannen uit Vlissingen aangehouden: een 25-jarige man werd gearresteerd op de Koudekerkseweg, een 20-jarige plaatsgenoot werd op de Badhuisstraat aangehouden. De twee verdachten zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. 

— Stefan Daane (@stefandaane)
">
ITEM steekpartij vlissingen

Stabiel

Volgens omstanders werd het slachtoffer bij de steekpartij in zijn buik gestoken. Hij raakte ernstig gewond en is met een ambulance naar een gereedstaande traumahelikopter gebracht, die heeft hem naar het ziekenhuis in Rotterdam vervoerd. Hij is nu stabiel, meldt de politie. Over de aanleiding voor de vechtpartij is nog niets bekend.
Traumahelikopter steekpartij Vlissingen
Traumahelikopter steekpartij Vlissingen © HV Zeeland

Onderzoek

De politie heeft sporenonderzoek uitgevoerd op de plek waar de Souburger werd neergestoken. Rond 7.45 uur was dat onderzoek afgerond en werd het gebied weer vrijgegeven. De politie is nu op zoek naar mensen, die de vechtpartij hebben gezien of meer weten over de aanleiding.