Vlissingen loopt averij op tegen DESO (video)

Vlissingen DESO highlights

Stiftje Abdenbi

VLISSINGEN - In het eerste bedrijf waren de kansen schaars aan de Irislaan. De toeschouwers werden niet bepaald verwend, al was de 1-0 van Vlissingen wel een pareltje. Uit een moeilijke hoek stifte Abdenbi zijn ploeg op voorsprong. Dat was dan ook gelijk het laatste wapenfeit van de eerste helft waarin DESO enkel gevaarlijk werd met een paar kleine schietkansjes. 
Khalid El Hattach van VC Vlissingen baalt van nederlaag
Khalid El Hattach van VC Vlissingen baalt van nederlaag © Paul ten Hacken
Archieffoto: Paul ten Hacken

Gelijkmaker

In de tweede helft kropen de bezoekers uit Oss wat meer uit hun schulp. Het resulteerde na een uur spelen in de gelijkmaker. Van Schoonhoven scoorde de 1-1. Bij die actie kwam Manuhuwa ten val, maar de arbiter zag er geen overtreding in. Pinas kreeg nog een grote kans om Vlissingen alsnog de vijfde thuiszege op rij te bezorgen maar zijn inzet werd gekeerd. Daardoor heeft Vlissingen nu zeventien punten uit acht duels en staat het niet langer tweede meer. Ook de eerste periodetitel lijkt uit zicht. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">
Vlissingen DESO reacties
Scoreverloop
1-0 Abdenbi (7)
1-1 Van Schoonhoven (61)
Opstelling
Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa, Milton Roemeratoe, Jansen, Mallie (Pinas/65), Gooding, El Hattach, Abdenbi, Wolff (Saïd Bouzambou/75), Geerman (Hoessein Bouzambou/65)