AD: het lekkerste bakkie drink je in Middelburg

AD: het lekkerste bakkie drink je in Middelburg
AD: het lekkerste bakkie drink je in Middelburg © Facebook Robuust

Juryrapport

MIDDELBURG - De jury geeft Robuust! een 8. Over de koffie oordeelt de jury: "Je proeft dat je geen bijzondere koffie drinkt, maar slecht is het zeker niet. Zou wel een slagje sterker mogen." De Espresso is volgens de jury een 'allemansvriend'. Hij is wel goed te drinken. Over de capuccino is de jury iets positiever: "De vaak wat donkerder gebrande Italiaanse koffie doet het goed in de cappuccino. Een smakelijk geheel." 

Andere voldoendes

Op plaats 39 staat De Maarstraat Eten en Drinken in Zierikzee met een 7,5. Paviljoen Duinzigt in Burgh-Haamstede staat op plaats 58 met een 7. 

— AD.nl (@ADnl)
">
Onder de maat
Kiosk in Goes scoort in de test een onvoldoende. De jury: "Zouden de managers bij Kiosk denken dat mensen die per trein reizen hun smaakpapillen thuis laten liggen?" Kiosk staat hiermee op de 114e plaats.

Treurig in Vlissingen

Het slechtste scoort Restaurant Grand Café Parc Central in Vlissingen. Volgens de jury mogen de klanten meer eisen: "Het treurige is dat zo’n ondernemer ook nog met dit soort praktijken wegkomt. Consumenten zijn te weinig kwaliteitsbewust en klagen niet snel." Parc Central scoort een 3,5 en staat op plaats 129.