GOES laat zege bij Moerse Boys liggen

John Karelse
John Karelse © Omroep Zeeland
ZUNDERT - Sterke start
GOES kwam sterk uit de startblokken in de wedstrijd die op de eerste speeldag vanwege het bloemencorso in Zundert was afgelast. Steve Schalkwijk zette de Bevelandse formatie al in de vierde minuut op voorsprong met een schot in de kruising. In de fase daarna kreeg GOES legio kansen om de voorsprong te vergroten, maar dat lukte niet. Aan de andere kant was het in de 28e minuut wel raak toen Van der Broek voor de gelijkmaker zorgde. 1-1 was ook de ruststand. 
Invaller Kroon
In de tweede helft kwam GOES opnieuw op voorsprong. Deze keer was het invaller Kroon die een klein kwartier voor tijd raak schoot. Toch wist Moerse Boys opnieuw de gelijkmaker te scoren. Van Laerhoven kopte de bal langs doelman Uijl en tekende voor de 2-2 eindstand. 
Vierde plaats
GOES staat na zeven wedstrijden nu op de gedeelde vierde plaats met elf punten uit zeven duels. De achterstand op koploper Baronie is tien punten. 

Karakteristiek

0-1 Schalkwijk (4)
1-1 Van der Broek (28)
1-2 Kroon (77)
2-2 Van Laerhoven (80)

Opstelling

Uijl, Klap, Rentmeester, Tawfik, Van Hecke, Dekker, Hollemans, De Winter (Kroon/59), Franse, Schalkwijk (Mombarg/72), Kabwe Manengela