MZC'11 blijft ook na acht wedstrijden puntloos

© OZ

Achterstand

RIJSOORD - MZC'11 is er weer niet in geslaagd om van de hatelijke nul af te komen. De promovendus verloor op bezoek bij nummer drie uit de stand Rijsoord met 4-0. Al na ruim een kwartier zette Niels Groeneveldt de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Rentree Janson

Twintig minuten daarna moest MZC'11 gedwongen wisselen toen Martijn van Grunsven geblesseerd uitviel en werd vervangen door Ramon Janson. De topscorer van vorig seizoen maakte na een zware blessure die hij eind vorig seizoen opliep, zijn rentree in de competitie. Maar het mocht niet helpen, want drie minuten later zette Mike van Gool Rijsoord op 2-0. Maar daar bleef het voor rust niet bij, want in de 44e minuut tekende Khalid Rahli de 3-0 ruststand aan. 

Eindstand

In de tweede helft gebeurde er lange tijd niets meer tot vijf minuten voor tijd, toen opnieuw Mike van Gool scoorde voor Rijsoord. Hij zette daarmee de 4-0 eindstand op het bord. Door de nederlaag blijft MZC'11 ook na acht speelronden puntloos.

Scoreverloop

1-0 Groeneveldt (16)
2-0 Van Gool (37)
3-0 Rahli (44) 
4-0 Van Gool (85)

Opstelling MZC'11

Schoenmakers, Vermue, Torensma, Van der Linden, De Voogd (Coolbergen/72), Heijboer, Schilperoort, (Goud/46), van Grunsven (Janson/34), De Wild, Quist en Schalkoort.