Sinterklaas krijgt hulp uit alle hoeken (video)

Sinterklaas krijgt hulp uit alle hoeken (video)
Sinterklaas krijgt hulp uit alle hoeken (video) © OZ
drukte hulpsinterklaas

Low-budget

GOES - Om er voor te zorgen dat echt alle kinderen kunnen worden bezocht bieden Patrick van de Velde en Evelien Maas uit Goes low-budget-huisbezoeken aan. "Wij zijn hier vorig jaar mee begonnen en toen hebben we wel twintig huisbezoeken gedaan. Dat was zo leuk dat we het met plezier opnieuw doen", aldus Maas.
Geld
Ze bieden zichzelf aan via het prikbord van Zeelandnet. En ze zijn niet de enigen: "We vinden het leuk om te zien dat er zoveel mensen zichzelf aanbieden op internet. Wij kunnen niet overal tegelijk zijn en dan is het mooi om te zien dat er zoveel animo is. Wij doen dit ook niet voor het geld. Als we er iets mee verdienen investeren we dat meteen weer in bijvoorbeeld een nieuwe mijter of schmink. We kunnen er misschien een keer van uit eten maar dat is het wel", volgens Van de Velde. 
Clown
Entertainen en met kinderen omgaan zit het duo in het bloed. Evelien Maas werkt hele dagen met kleine kinderen. Ook Van de Velde heeft op zijn werk vaak met kinderen te maken, maar hij heeft ook een verleden als entertainer: "Ik zat vroeger bij circus Hogerop. Daar trad ik op als clown en deed bijvoorbeeld acts op een eenwieler. Daar speelde ik ook al regelmatig Piet. Dat vond ik top om te doen."