Nieuwe chihuahua voor Journey in Middelburg (video)

Nieuwe chihuahua voor Journey in Middelburg (video)
Nieuwe chihuahua voor Journey in Middelburg (video) © OZ
hondje

Inzamelingsactie

MIDDELBURG - Zondagmiddag kreeg Journey het beestje overhandigd door John van Riemsdijk uit Sas van Gent. Van Riemsdijk was zo gegrepen door het verdriet van het meisje dat hij een inzamelingsactie startte. Binnen een dag was de benodigde duizend euro binnen. Van Riemsdijk: "We hebben uiteindelijk wat meer opgehaald zodat we Journey en haar familie ook spullen kunnen geven die Chanel nodig heeft."

© Omroep Zeeland
Chanelleke
Journey was behoorlijk overdonderd door het bezoek. Ook haar moeder Monique was geëmotioneerd: "Ik vind het geweldig dat iemand dit voor ons doet. Chanel is alles voor Journey. Ze is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bezig met haar hondje." Het nieuwe hondje is pas een paar weken oud maar heeft toch wel wat weg van haar voorganger. Moeder Monique: "Het is echt een Chanelleke!"
Overreden
Voor Journey en haar familie was het ongeluk waarbij Chanel overleed een groot drama. Journey is lichamelijk gehandicapt. Ze is geboren zonder benen en mist een arm. Twee weken terug was Journey met haar hondje aan de Fazantenhof in Middelburg. Een automobilist gaf Journey in haar rolstoel en de chihuahua geen voorrang op het zebrapad. De automobilist reed door.
ITEM overhandiging hondje