Knappe zege VC Vlissingen op Gemert

Knappe zege VC Vlissingen op Gemert
Knappe zege VC Vlissingen op Gemert © Paul ten Hacken
Vlissingen Gemert
VLISSINGEN - Niemantsverdriet
Door blessures bij eerste doelman Joan van Belzen en reserve Yoeri Nijsse deed Pennings een beroep op Jorn Niemantsverdriet, normaliter speler van VC Vlissingen 3. Niemantsverdriet had al jaren niet gekeept, maar was in de jeugd een talentvolle doelman en moest VC Vlissingen uit de brand helpen. Dat lukte heel aardig, al werd hij voor rust wel een keer gepasseerd. Ralf Kemper opende na een klein kwartier spelen de score en maakte de enige treffer van de eerste helft. 
Interview Niemantsverdriet
Wissels
Vlissingen had voor rust nauwelijks kansen gecreëerd en bracht in de rust Mallie en Wolff voor Manuhuwa en Yildizturan. Dat kwam het spel te goede. VC Vlissingen werd gevaarlijker en scoorde in de 51e minuut de gelijkmaker via Hoessein Bouzambou. Niet veel later leek Bouzambou zijn tweede goal van de middag te maken, maar hij miste een grote kans. Toch werd het 2-1 voor Vlissingen toen Abdenbi een voorzet van Wolff afrondde. Daarna kreeg Vlissingen via El Hattach nog een grote kans op 3-1, maar hij miste.
Vierde plaats
Door de zege passeert Vlissingen Gemert op de ranglijst. De Walcherse formatie is nu de nummer vier in de Hoofdklasse.
Interview Pennings
Karakteristiek
0-1 Kemper (14)
1-1 Hoessein Bouzambou (51)
2-1 Abdoe Abdenbi (66)
Opstelling
Niemantsverdriet, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa (Mallie/46), Milton Roemeratoe, Jansen, Pinas, Gooding, El Hattach, Abdenbi, Yildizturan (Wolff/46), Hoessein Bouzambou (Geerman/90)
foto: Paul ten Hacken