MZC'11 verliest doelpuntrijk duel van SHO

© Omroep Zeeland
ZIERIKZEE - Vier goals
Tot halverwege de eerste helft werd er niet gescoord, maar daar maakte Rowdy Rijsdijk een einde aan in de 28e minuut. Hij zette de bezoekers op voorsprong. En dat was de opmaat voor een sterke fase van SHO. William Gehadarjii scoorde binnen twee minuten de 0-2 en de 0-3 en de wedstrijd leek beslist. Ingmar Quist kon voor de rust nog iets terugdoen door de 1-3 aan te tekenen. 

Tweede helft

Het was Gehadarji die na rust verder ging met scoren. In de 49e minuut completeerde hij zijn hattrick en bracht de stand op 1-4. Maar daarmee was de wedstrijd nog lang niet beslist, want door twee handsballen van SHO in het eigen zestienmetergebied kreeg MZC'11 twee keer een penalty. Ramon Janson, die voor het eerst dit seizoen in de basis stond na maanden uit de roulatie te zijn geweest met een kruisbandblessure, schoot twee keer raak en bracht de spanning terug. 

Eindstand

Terwijl MZC'11 de gelijkmaker probeerde te maken, viel het doelpunt aan de andere kant. Giovanni Klaverweide zette vlak voor tijd de 3-5 eindstand op het bord. Hierdoor blijft MZC'11 ook na negen wedstrijden nog steeds puntloos laatste in de zaterdag eerste klasse C. 

Scoreverloop

0-1 Rijsdijk (28)
0-2 Gehadarjii (31)
0-3 Gehadarjii (33)
1-3 Quist (39)
1-4 Gehadarjii (49) 
2-4 Janson (62/pen)
3-4 Janson (85/pen)
3-5 Klaverweide (89)

Opstelling MZC'11

Schoenmakers, Vermue, Torensma, van der Linden (Coolbergen/67), De Voogd, Schalkoort (van Tiggelhoven/78), Heijboer, Bevelander, De Wild (Goud/57), Quist, Janson