Groene Ster na rode kaarten onderuit in Eindhoven

Achraf Laabich kreeg rood in de wedstrijd tegen zvv Eindhoven
Achraf Laabich kreeg rood in de wedstrijd tegen zvv Eindhoven © Paul ten Hacken
EINDHOVEN - (archieffoto: Paul ten Hacken)
Rode kaarten
Groene Ster kwam goed uit de startblokken en kwam via aanvoerder Khalid El Hattach al snel op voorsprong. Na de 1-1 zette Hoessein Bouzambou de Walcherse formatie zes minuten voor de rust voor de tweede keer op voorsprong. maar in de minuten daarna ging het mis. Eerst kreeg Achraf Laabich een, volgens Groene Ster Vlissingen, onterechte rode kaart. Hij kreeg geel voor commentaar op de leiding en geel voor een overtreding die niet door hem, maar door Imad Azzanagui werd gemaakt. Daarna kreeg ook trainer Hicham Benhammou rood vanwege commentaar op de leiding en tot overmaat van ramp kreeg Groene Ster daar nog voor rust twee tegentreffers overheen.  
Nog drie goals
Die tegenslag kwam Groene Ster in de tweede helft niet meer te boven. ZVV Eindhoven scoorde nog drie treffers en boekte zo een 6-2 overwinning, waardoor de Brabanders op de ranglijst over Groene Ster heen gaan. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Landskampioen

Volgende week speelt Groene Ster Vlissingen een thuiswedstrijd. Op vrijdagavond is de nog puntloze landskampioen ASV Lebo dan de tegenstander.