Zeeland Wordt Wakker: Duiker, chihuahua en kinderboerderij

Zeeland Wordt Wakker: Duiker, chihuahua en kinderboerderij
Zeeland Wordt Wakker: Duiker, chihuahua en kinderboerderij © OZ
© OZ

Duiker nog niet gevonden

OOST-SOUBURG - Een duiker die zondag het Grevelingenmeer in ging, is niet meer boven water gekomen. Aan het eind zondagochtend werd een reddingsactie gestart, maar al snel was er sprake van een bergingsactie. Het lichaam van de man is nog niet gevonden.
© OZ
Nieuwe chihuahua voor Journey 
De 12-jarige Journey uit Middelburg heeft een nieuwe chihuahua gekregen. Twee weken geleden werd haar vorige hondje doodgereden op een zebrapad. Het nieuwe hondje is betaald door een crowdfundactie.
© Omroep Zeeland

Foyer de Jeunesse

Een plek om even tot rust te komen. Dat is Foyer de Jeunesse in Vlissingen. De jongerenopvang bestaat inmiddels al vijftien jaar.
© oz

Klepperhoeve

Een jaar geleden zat Kinderboerderij de Klepperhoeve in Middelburg in zak en as door de bezuinigingsdrift van de gemeente. Maar na breed protest werden de plannen voor een groot deel teruggedraaid. Nu durft de Klepperhoeve weer voorzichtig naar de toekomst te kijken.
© Marja Schenk (foto: OZ
(Foto: Marja Schenk)

Weer

De maandag begint bewolkt en het regent af en toe. In de loop van de middag droogt het op en breekt de zon door. De wind komt uit het noordoosten. Het wordt ongeveer acht graden.