GOES viert een treffer
GOES viert een treffer © Jan Tierie
EINDHOVEN - Foto: Jan Tierle
Snelle start
Al na vijf minuten wist GOES te scoren, Teun Rentmeester verzilverde een corner door de bal hard binnen te koppen. Niet lang daarna verdubbelde Steve Schalkwijk de score door de bal in de bovenhoek te schieten. In de tweede helft kwam Brabantia opzetten en begon meer kansen te creëren. In de 73ste minuut bracht Smitch de spanning even terug in de wedstrijd, maar dat duurde slechts een minuut, want Erwin Franse zette GOES alweer op een 1-3 voorsprong. In de slotminuten schoot invaller Ray Kroon de wedstrijd definitief in het slot door de 1-4 binnen te schieten. Door de ruime overwinning loopt GOES twee punten in op koploper Baronie dat vandaag gelijk speelde.
0-1 Rentmeester (5)
0-2 Schalkwijk (10)
1-2 Smitch (73)
1-3 Franse (74)
1-4 Kroon (90)