Terneuzen FM trapt seizoen eindejaarslijstjes af (video)

Terneuzen FM trapt seizoen eindejaarslijstjes af (video)
Terneuzen FM trapt seizoen eindejaarslijstjes af (video) © OZ
Terneuzen FM

Weer eens wat anders

TERNEUZEN - Dj en mede-bedenker van de Ultieme 500, André de Bodt, vertelt dat de dj's van Terneuzen FM na goeie eindejaarsacties zoals de voedselbank en de Stichting Kado's weer een wat anders wilden. "De mensen zijn een beetje goede doelen moe, dus we bedachten een top 500, ons sinterklaascadeau voor de luisteraars van Terneuzen FM", vertelt De Bodt. Met deze Ultieme 500 zijn de dj's de grote radio shows als de Top 2000 en de Top 1000 Allertijden voor.

Nummer één

Honderden mensen hebben de afgelopen weken hun persoonlijke top 10 mogen insturen. De hits uit binnen- en buitenland en ook van lokale artiesten zijn te horen elke dag van 09.00 tot 18.00 uur. Vrijdagmiddag dus de ontknoping. "Welk nummer dat is? Luister maar vanaf ongeveer tien minuten voor vijf", zegt De Bodt met een brede glimlach.
Beluisteren
De uitzending is te volgen op de kabel op 94.4 FM en in de gemeente Terneuzen en ook via de ether op FM 105.8, 106.1 en 107.8 MHz. Voor digitale abonnees van DELTA via de ontvanger op kanaal 993. Ook via internet via de livestream of uitzendinggemist op www.terneuzenfm.nl.