GOES pakt na rust alsnog een punt tegen Marvilde

GOES pakt na rust alsnog een punt tegen Marvilde © Orange Pictures
Mart de Kroo
Mart de Kroo © Omroep Zeeland

Twee kansen

GOES - In de eerste helft had GOES het moeilijk en kwam het niet tot scoren. Marvilde kreeg slechts twee kansen die wel werden benut. In de 20e minuut namen de bezoekers de leiding via Tommy van de Wiel en wee minuten later verdubbelde Rick van den Boogaard de marge naar 0-2. Dat was tevens de ruststand.

De Kroo

GOES kwam na rust sterk uit de startblokken. Mart de Kroo bracht de thuisploeg na zes minuten in de tweede helft terug in de wedstrijd: 1-2. In de 72e minuut kwam de Bevelandse ploeg op gelijke hoogte dankzij een goal van aanvaller Ray Kroon.

Tweede plaats

GOES blijft ondanks het gelijke spel bovenin meedraaien in de eerste klasse C. De ploeg van trainer John Karelse staat op de tweede plaats met zeven punten achterstand op koploper Baronie.
0-1 Van de Wiel (21)
0-2 Van den Boogaard (23)
1-2 De Kroo (51)
2-2 Kroon (72)