VC Vlissingen levert wanprestatie tegen Nuenen © Paul ten Hacken
Quincy Gooding VC Vlissingen
Quincy Gooding VC Vlissingen © Paul ten Hacken
NUENEN - 2-0 bij rust
Vlissingen begon net als tegen Gemert met Niemantsverdriet in de goal. Hij is normaal gesproken keeper van Vlissingen 3, maar speelt in de basis door absenties van Joan van Belzen en Yoeri Nijsse. Na iets meer dan een half uur spelen had hij al twee tegentreffer moeten slikken. Marceli en Raas zorgden voor een vroege 2-0 voorsprong voor de thuisploeg dat daarmee al voor rust een voorschot op de overwinning nam.
Dikke nederlaag
In de tweede helft wijzigde Pennings zijn elftal op twee posities. Weeda en Wolff kwamen in de ploeg voor Gooding (foto boven) en Said Bouzambou. De wissels leken goed uit te pakken want na rust had Vlissingen voor even grip op de wedstrijd. Na de 3-0 van Nuenen-speler Van de Reek was het verzet van Vlissingen gebroken en liep de thuisploeg uit na een dikke zege. Opnieuw Raas (4-0) en Sijbers (5-0) maakten de elllende voor VC Vlissingen compleet dat zijn grootste nederlaag lijdt sinds 9 mei 2015 toen het met 6-0 verloor van OFC.

Stand van zaken

Vlissingen blijft bovenin meedoen in de hoofdklasse, maar verzuimt op om gelijke hoogte te komen met Nuenen dat door de zege de nieuwe koploper is in de hoofdklasse. Zij profiteren van de nederlaag van Blauw-Geel.