Zeeland wordt Wakker: Afslag Goes, dode man en Thermphos

Zeeland wordt Wakker: Afslag Goes, dode man en Thermphos
Zeeland wordt Wakker: Afslag Goes, dode man en Thermphos © OZ
© Gemeente Goes
OOST-SOUBURG - Voorlichting
Inwoners van Goes konden maandagavond in het stadskantoor binnenlopen voor een voorlichting over de nieuwe op- en afritten bij de A58. Op verschillende tafels lagen satellietfoto's met daarop tekeningen over hoe de aansluitingen van de A58 er straks uit gaan zien. 
© HV Zeeland

Identiteit bekend

Het stoffelijk overschot dat vrijdagmorgen in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland werd gevonden is van Erik van den Boogaart (55) uit Spijkenisse. Dat heeft de politie maandagavond bekend gemaakt.
Thermphos2
Thermphos2 © OZ

Muur Thermphos

De gevaren van het giftige fosforslib op het terrein van Thermphos zijn niet weg te nemen door er een betonnen muur omheen te bouwen. Dat zegt gedeputeerde Jo-Annes de Bat. 
© oz

Meer patiënten

Het aantal patiënten van Zeelandcare is in een jaar tijd verdriedubbeld. In 2015 nam het aantal patiënten toe van 4104 naar 11.259. Dat staat in het kwaliteitsjaarverslag van zorgorganisatie.

Lees verder:
 Succes Zeelandcare dwingt tot nieuwe afspraken met ADRZ
© OZ

Mathilde Willink

Een eerbetoon aan een bijzondere vrouw. Dat hoopt de Zeeuwse kunstenares Lisette de Zoete te bereiken met haar biografie over Mathilde Willink. De Zoete is al jaren gefascineerd door Mathilde.
© Ria Mes / Omroep Zeeland

Weer

De hele dag is het bewolkt en valt er wat lichte regen of motregen. Een matige zuidwestenwind zorgt er verder voor dat er zachte lucht wordt aangevoerd. De temperatuur stijgt daardoor naar 12 tot 13 graden. Foto: Ria Mes, Oostburg