Onrustige nacht in centrum Hulst

Onrustige nacht  in centrum Hulst
Onrustige nacht in centrum Hulst © OZ
© OZ

Vuilnisbakken

HULST - Rond 2.00 uur werd de politie voor het eerst ingeschakeld voor een opstootje in de Kleine Bagijnestraat. Er zou met vuilnisbakken gegooid worden en er zou tegen deuren getrapt worden. Direct na deze melding werd de meldkamer gebeld dat er een flinke vechtpartij aan de gang was bij een café aan de Lange Nieuwstraat in Hulst. Toen de politie daar arriveerde werd de politieauto bekogeld met bierglazen. De vechtende partijen waren echter al vertrokken. In het café was met glazen gegooid en waren er rake klappen uitgedeeld. Ook was de toegangsdeur van het café was vernield.

Kunstgebit

Intussen was er ook een opstootje ontstaan bij het café aan het Cornelis de Vosplein. Bij dit opstootje werd van een bezoeker van het café het kunstgebit in twee stukken geslagen. Deze man heeft aangifte gedaan van mishandeling en hiervoor is een 20-jarige man uit Hulst aangehouden. Hij zit nog vast in een politiecel in Torentijd.

Onderzoek

Door de opstootjes hebben de uitbaters hun café's tussen 02.15 en 02.30 uur gesloten. Tegen 3.00 uur was de rust weergekeerd in het centrum van Hulst. De politie is een onderzoek gestart en zal getuigen van wie de namen bekend zijn benaderen om het verhaal duidelijk te krijgen.