TOP Arnemuiden in bloedstollende slotfase naast Sporting Delta

© Wendy Marteijn-Hulsteijn
ARNEMUIDEN - foto: Wendy Marteijn-Hulsteijn

Lastige start

TOP Arnemuiden kende een lastige start in De Blikken. De bezoekers namen brutaal de leiding en sloegen na twaalf minuten een gat van vijf punten: 3-8. Daarna begon het beter te lopen bij de ploeg van Arco Goedkoop en werd het verschil bij rust weer gelijk getrokken: 16-16.

In evenwicht

Na rust bleven beide ploegen lang in evenwicht, en tot 23-23 ging het gelijk op. In de slotfase leek de ploeg uit Dordrecht aan het langste eind te trekken. Met nog anderhalve minuut op de klok leidde Delta Sport met 24-26. Dankzij afstandsschoten van Jeanine Marijs en Wilma Meulmeester sleepte TOP toch nog een punt uit het vuur.

Drie punten

TOP Arnemuiden heeft na twee wedstrijden drie punten verzameld. Op de eerste speeldag werd gewonnen van een andere ploeg uit Dordrecht, Oranje Wit.