VC Vlissingen doorbreekt dramatische reeks

VC Vlissingen heeft in de hoofdklasse B van het zondagvoetbal eindelijk weer eens gewonnen. Na vier nederlagen op rij was de ploeg van trainer John Karelse vanmiddag met 1-2 te sterk voor IFC. Hoessein Bouzambou kroonde zich in Hendrik-Ido-Ambacht tot matchwinner.

Na vier nederlagen op rij heeft VC Vlissingen eindelijk weer gewonnen (foto: Paul ten Hacken)

Na een gelijkopgaand eerste kwartier was het Vlissingen dat als eerste toesloeg. Uit een prachtige steekpass van Khalid El Hattach scoorde Steve Schalkwijk de openingstreffer. De spits schoof de bal koelbloedig onder de doelman van IFC door.

Na een eerste helft, waarin verder weinig gebeurde, was 0-1 ook de ruststand. In het begin van de tweede helft kwam de thuisploeg, met wat hulp van VC Vlissingen, langszij. Een kopbal van Michael Potkamp ging via de rug van Jarreau Manuhuwa achter Joan van Belzen, waardoor Vlissingen weer opnieuw kon beginnen.

Het winnende doelpunt

Dat deed de Walcherse formatie met verve. VC Vlissingen nam het heft in handen en dat resulteerde een kwartier voor tijd in het winnende doelpunt van Hoessein Bouzambou, die op aangeven van Schalkwijk de 1-2 kon scoren.

VC Vlissingen doorbreekt door de overwinning een negatieve reeks van een aantal weken. De laatste overwinning dateerde van 29 oktober tegen Woezik.

Scoreverloop

0-1 Schalkwijk (17)
1-1 Manuhuwa (49/ed)
1-2 Bouzambou (67)

Opstelling VC Vlissingen

Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Braafhart, Siereveld, Milton Roemeratoe, Manuhuwa, El Hattach, Eryürük, Martien, Bouzambou (Uranie/82), Schalkwijk

Meer over dit onderwerp:
voetbal VC Vlissingen
Deel dit artikel:

Reageren

Recent nieuws