Zeeuwse vlogger vindt dubbelganger

Zeeuwse vlogger vindt dubbelganger
Zeeuwse vlogger vindt dubbelganger © Dion van Drom

Vlog over zoektocht naar dubbelganger

In de bus

VLISSINGEN - De zoektocht naar de dubbelganger van Van Drom kwam aan het rollen door een berichtje dat hij kreeg van een van zijn volgers. Die dacht naast hem te zitten in de bus. Maar de Vlissinger zat gewoon thuis en die bus reed door Noord-Holland.

Zoektocht

De fan van de Zeeuwse YouTuber stuurde een foto en Van Drom moest toegeven dat de buspassagier inderdaad als twee druppels water op hem leek. Dus is hij een zoektocht begonnen naar zijn dubbelganger via sociale media, die werd opgepikt door onder meer Nu.nl, het AD en Qmusic. En ook door regionale omroepen, zoals RTV Noord-Holland en Omroep Zeeland.

Wens niet vervuld

Hij vond de dubbelganger, maar zijn wens om samen met hem een video op te nemen werd niet vervuld. De Noord-Hollandse look-a-like wilde namelijk niet meewerken aan een zogenoemde collaboration-video.

Meer dubbelgangers

Volgens Van Drom was er wel nog een grappige bijkomstigheid. "Er kwamen namelijk meer antwoorden binnen dan die ene dubbelganger uit Noord-Holland. Er blijken nog minstens vijf mensen in Nederland rond te lopen die op mij lijken."