Alles valt op z'n plek voor doelpuntenmachine Boere (video)

Alles valt op z'n plek voor doelpuntenmachine Boere (video)
Alles valt op z'n plek voor doelpuntenmachine Boere (video) © OZ
Doelpuntenmachine Boere
OSS - Veel vertrouwen
Zijn naam prijkt bovenaan de topscorerslijst van de Jupiler League. Veertien wedstrijden gespeeld voor FC Oss, dertien treffers. Het zijn ongekende cijfers voor Boere en de Zeeuws-Vlaamse spits is eerlijk. Hier had hij zelf ook geen rekening mee gehouden. "Nee, ik had niet verwacht dat ik nu al zoveel doelpunten gescoord zou hebben. Maar ik zit lekker in m’n vel bij FC Oss. Toen ik van FC Eindhoven naar Oss ging leek dat een stap terug, maar voor mij is het een stap vooruit. Ik kan hier voetballen en voel veel vertrouwen. Het belangrijkste is dat ik fit kan blijven.”
© OZ
Doelstelling
Na zijn flitsende start is het zaak voor Boere om de lijn door te trekken. Als dat lukt gaat hij dit seizoen richting de dertig doelpunten voor FC Oss. De topscorer van de Jupiler League heeft een doelstelling, maar die houdt hij voor zichzelf. "Er hebben al meerdere mensen aan mij gevraagd hoeveel doelpunten ik wil gaan maken, maar die doelstelling hou ik voor mezelf. Ik wil gewoon elke week de knop omzetten en alles geven voor het team. Hopelijk scoor ik zoveel mogelijk doelpunten. Of ik wel op schema lig om mijn eigen doelstelling te halen? Haha, ja dat zeker."

Stap hogerop

Scorende spitsen staan vaak in de belangstelling van clubs op een hoger niveau. De verwachting is dat dat ook in het geval van Boere zal gebeuren. "Ik heb het heel goed naar mijn zin hier, maar ik streef natuurlijk ook naar een hoger niveau", zegt hij. "Dat geldt denk ik voor bijna iedereen in onze selectie. Waar mijn top ligt is moeilijk te voorspellen. De toekomst zal het leren."