Zeeland wordt wakker: Doel, overvaller (14) en goals

Zeeland wordt wakker:  Doel, overvaller (14) en goals
Zeeland wordt wakker: Doel, overvaller (14) en goals © OZ
© SP
OOST-SOUBURG - Sluiting Doel
Nederland moet bij België aansturen op sluiting van de kerncentrales in België. Dat wil de SP in de Tweede Kamer. Kamerlid Eric Smaling heeft hierover vragen gesteld aan minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu.
© oz

Jongen (14) opgepakt

Een 14-jarige jongen uit Bruinisse is opgepakt voor een overval. De jongen wordt ervan verdacht samen met een nog onbekende jongen een supermarkt in Rotterdam te hebben overvallen.
© OZ

Terneuzenaar is doelpuntenmachine

Als jeugdspeler bij AA Gent en later Ajax leek hij een grote toekomst tegemoet te gaan, maar mede door blessures heeft Tom Boere (24) nog niet waargemaakt wat van hem verwacht werd. De aanvaller uit Terneuzen wist de laatste jaren niet te overtuigen in het profvoetbal. Dit seizoen is alles anders. Boere heeft al dertien keer gescoord voor FC Oss.
© OZ

Drukte bij hulpsinterklazen

Omdat de echte Sinterklaas en Pieten het in deze tijd van het jaar heel druk hebben, komen de hulpsinterklazen en -pieten in actie. Ze assisteren de Goedheiligman zodat alle kinderen kunnen genieten van het sinterklaasfeest.
© Hennie van den Boogert / Flickr

Het weer

De dag begint met bewolking, maar in de loop van de ochtend en vooral vanmiddag breekt de zon door. Er waait een schrale noordoostenwind, kracht 4 tot 5 en aan zee kracht 6. Het wordt maximaal 10 graden.