Ruud Pennings
Ruud Pennings © Paul ten Hacken
VLISSINGEN - Foto: Paul ten Hacken

Miscommunicatie

Bij Vlissingen keerde Joan van Belzen terug in de goal na een blessure. Quincy Gooding mocht plaats nemen op de bank en op zijn plek speelde Jarreau Manuhuwa.  Na 13 minuten spelen kwam de bezoekende ploeg op voorsprong. Frank van der Heiden strafte een communicatiefoutje af in de Vlissingen-verdediging. Het enige wat de ploeg van trainer Ruud Pennings hier tegenover kon zetten was een inzet van Hoessein Bouzambou die zijn inzet van de lijn gehaald zag worden.

Nyemb

In de rust kwam Yves Nyemb in het veld voor Raymond Wolff. Nyemb was een hele tijd afwezig in verband met zijn werk. In de 65e minuut toonde hij meteen zijn waarde voor de ploeg van trainer Ruud Pennings (foto). Hij scoorde de 1-1, wat later ook de eindstand bleek.
0-1 Van der Heiden (13)
1-1 Nyemb (65)