GOES verliest in slotfase van koploper Baronie

Mart de Kroo
Mart de Kroo © Omroep Zeeland
BREDA - Zeeuwen
De thuisploeg trad aan met enkele Zeeuwen in de gelederen. Zo stonden naast Janssen ook Aart Veldhof (afkomstig uit Goes) en Jonathan Constansia (Terneuzen) in de basiself van trainer Jurriaan van Poelje (vorig jaar VC Vlissingen).  

Strafschop


GOES nam in de 24e minuut de leiding. Aart Veldhof, oud-speler van Kloetinge, haalde Francis Kabwe Manengela neer in het strafschopgebied. De toegekende strafschop werd door Mart de Kroo tegen de touwen geschoten: 0-1. Vlak voor rust kreeg GOES via Erwin Franse nog een kans op de 0-2, maar zijn inzet belandde op de lat.

Tom Janssen

Baronie kwam na rust sterk uit de startblokken. Zo raakte ex-Kloetinge speler Jason Tjien-Fooh de paal. In de 67e minuut kwam de thuisploeg op gelijke hoogte via Tom Janssen. In het vervolg van de wedstrijd kregen beide ploegen kansen. Toch wist alleen de thuisploeg nog te scoren via wederom Tom Janssen. Hij bracht in de 90e minuut met een schot de eindstand op het scorebord: 2-1.

Scoreverloop

0-1 De Kroo (24)
1-1 Janssen (67)
2-1 Janssen (90)
Opstelling GOES:
Uyl, Van Hecke, Tawfik, Rentmeester, Klap, De Kroo (Mombarg/84), Hollemans, Dekker, Kabwe Manengela, Schalkwijk (Kroon/77), Franse