Zeeland wordt wakker: beveiliging, botsing en vertraging

Zeeland wordt wakker: beveiliging, botsing en vertraging
Zeeland wordt wakker: beveiliging, botsing en vertraging © OZ
© omroep zeeland

Beveiliging telefoons

OOST-SOUBURG - Uit onderzoek blijkt dat 82 procent van de mobiele apparaten niet diefstalproof is. Als reden geven mensen aan dat ze niet weten dat het kan of hoe dat moet. Volgens Kelvin Ta, winkeleigenaar van een telefoniewinkel is dat helemaal niet zo ingewikkeld: "In een paar minuten heb je die instellingen geactiveerd."
© Provicom
Frontale botsing
Bij een frontale botsing tussen een camper en een personenauto is maandagavond een gewonde gevallen. Het ongeluk gebeurde aan het begin van de avond. Als gevolg van het ongeluk was de N290 enige tijd afgesloten. 
Trein Zeeland
Trein Zeeland © OZ
Werkzaamheden
Door werkzaamheden bij Rotterdam rijden de treinen in december en januari in de weekenden niet verder dan Zwijndrecht. Doordeweeks rijdt de trein wel door naar Rotterdam Centraal, maar stopt de trein vaker dan normaal. Reizigers moeten volgens Inge Rijgersberg van de NS rekening houden met een langere reistijd van maximaal een half uur. 
BUL werkzaamheden NS
Strand bij Vlissingen, weerfoto
Strand bij Vlissingen, weerfoto © Flickr - Ria Brasser uit Oost Souburg

Het weer

Het wordt weer een zonnige dag, maar wel ook iets kouder dan gisteren. Vanochtend begint met lichte vorst, uiteindelijk wordt het vanmiddag bij een een zwakke tot hooguit matige oostnoordoostenwind 3 tot 4 graden. Vanavond en vannacht gaat het opnieuw licht vriezen. Het koelt vannacht af naar rond de -3 graden.