Hardnekkige klachten over televisie via de browser

Hardnekkige klachten over televisie via de browser
Hardnekkige klachten over televisie via de browser © Forum ZeelandNet
Delta storing haperend beeld blokjes
Delta storing haperend beeld blokjes © Forum ZeelandNet

Update na update

OOST-SOUBURG - Op een forum over de problemen klagen gebruikers dat ze wel update na update moeten uitvoeren, maar dat de haperingen en slechte beeldkwaliteit daarmee niet verholpen zijn. Keer op keer antwoorden werknemers van DELTA dat er naar een oplossing gezocht wordt, maar er komen ook nog steeds nieuwe klachten binnen op dat forum.

Nieuwe update

Volgens een woordvoerder van DELTA gaat het om een compatibiliteitsprobleem en wordt er samen met de leverancier hard gewerkt aan een oplossing. Begin volgende week komt zijn bedrijf met een nieuwe update waarmee de problemen hopelijk opgelost zijn.

Nieuw

De mogelijkheid voor DELTA-klanten om via de internetbrowser televisie te kijken is relatief nieuw. Het is onderdeel van de extra diensten die DELTA de klanten biedt naast televisie, telefonie en internet. Zo heeft DELTA ook een toepassing voor mobiele telefoons en tablets.

Digitale televisie

In oktober kampte DELTA ook al met problemen, toen ging het om de digitale televisie waar het beeld haperde of blokjes in beeld kwamen. Die problemen waren toen na enkele uren weer opgelost.