Geld is binnen voor tent Noord-Bevelands festival

Geld is binnen voor tent Noord-Bevelands festival
Geld is binnen voor tent Noord-Bevelands festival © EEF
Festival EEF
Festival EEF © EEF

Eindsprint

WISSENKERKE - Het doel van de actie was om minimaal 6.000 euro op te halen. Volgens de festivalorganisatie is dat ruimschoots gelukt dankzij een eindsprint in de laatste week. De organisatie zegt in een reactie ontzettend blij te zijn met alle steun en de enthousiaste reacties.

Ontwerp

Nu het geld binnen is, staat de festivalorganisatie voor het volgende probleem: de tent moet wel nog ontworpen worden. Het moet volgens de organisatie een fantasievolle festivaltent worden, die uitnodigt en nieuwsgierig maakt, die het verrassende karakter van het festival benadrukt en het festival meer armslag geeft. Iedereen die heeft bijgedragen aan de inzamelingsactie mag meedenken over het ontwerp.

Resultaat

Het resultaat is te bewonderen op het festivalterrein, bij de volgende editie van EEF op 19, 20 en 21 mei 2017. Het festival op het terrein van landschapscamping Wilgenoord bij Wissenkerke brengt naar eigen zeggen 'een mix van theater, muziek, workshops, doe-dingen, en natuurbeleving. In 2015 werd het festival voor het eerst gehouden.