Spookrijder in tunnel was Poolse met dochtertje

Spookrijder in tunnel was Poolse met dochtertje
Spookrijder in tunnel was Poolse met dochtertje © OZ
De Westerscheldetunnel werd na het ongeluk afgesloten
De Westerscheldetunnel werd na het ongeluk afgesloten © HV Zeeland

Afgesloten

TERNEUZEN - Ze was eerst de westbuis ingereden richting Terneuzen. Toen ze keerde en tegen het verkeer in terugreed naar het tolplein werd de tunnel voor de zekerheid in beide richtingen afgesloten. Vervolgens besloot ze kennelijk dat spookrijden toch niet zo'n goed idee was en keerde opnieuw om, om weer met het verkeer mee richting Terneuzen te rijden. 

​Lees ook: ​Spookrijder Westerscheldetunnel draaide om in de tunnel

Geen alcohol

De tunnel was vanwege de gevaarlijke manoeuvre van de Poolse afgesloten van 19.45 tot 20.10 uur. Toen ze de tunnel uitreed, stond de politie haar daar op te wachten. Ze moest blazen, maar daaruit bleek dat ze geen alcohol ophad. 

Boete
​De vrouw is voor verhoor en verdere afhandeling meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen. Ze kreeg een boete voor het spookrijden in de tunnel. Hierna mocht ze het politiebureau verlaten.

Seinende automobilisten
​Het is niet de eerste keer dat iemand tegen het verkeer in de tunnel inrijdt. Vorig jaar overkwam het een vrouw uit Maldegem in België. Ze dacht dat alle seinende automobilisten die haar tegemoet reden haar duidelijk probeerden te maken dat er iets mis was met haar lichten.
​​
​​Lees ook: Spookrijder tunnel dacht dat haar licht kapot was