© Rene van der Vliet

Tim de Winter over zijn hattrick

ITEM Tim de Winter over zijn hattrick

De Vlieger

GOES - De nummer twee GOES ontving op het eigen Sportpark Het Schenge degradant TOP uit Oss, dat vierde stond op de ranglijst. GOES begon goed aan de wedstrijd, want al na acht minuten zette Remon de Vlieger de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. De Vlieger zou eigenlijk niet spelen, maar omdat Mart de Kroo in de warming up licht geblesseerd raakte werd hij vervangen in de basis door de Vlieger en die bewees gelijk zijn waarde. De voorsprong van GOES duurde echter niet lang, want in de dertiende minuut maakte Jasper Brocks de 1-1 voor de Brabanders. Het optreden van Remon de Vlieger duurde echter niet lang, want hij moest zich al in de 22e minuut laten vervangen door Tim de Winter. In het tweede deel van de eerste helft gebeurde er weinig noemenswaardig meer en bleef het 1-1 bij rust.

Tim de Winter

Goes kwam ongewijzigd de kleedkamer uit voor de tweede helft, maar kwam acht minuten na de hervatting op een 1-2 achterstand door een doelpunt van Armin Alibasic. Trainer John Karelse van GOES voelde zich genoodzaakt om te wisselen door het inbrengen van Mart de Kroo, die spits Steve Schalkwijk verving. Maar het was een ander invaller, Tim de Winter die de Bevelandse ploeg op sleeptouw nam en binnen twintig minuten een loepzuivere hattrick scoorde. Hij boog de 1-2 achterstand om in een 4-2 eindstand.

Stand

Door de overwinning verstevigd GOES de tweede plaats op de ranglijst van de eerste klasse. De Bevelanders lopen door puntenverlies van koploper Baronie twee punten in.

1-0 De Vlieger (8)
1-1 Brocks (13)
1-2 Alibasic (54)
2-2 De Winter (70)
3-2 De Winter (78)
4-2 De Winter (87)