VC Vlissingen pakt punt in en tegen Halsteren

© Paul ten Hacken
HALSTEREN - foto: Paul ten Hacken
Foutje
Halsteren en VC Vlissingen waren in de eerste helft aan elkaar gewaagd. VC Vlissingen was een aantal keer dicht bij een doelpunt, maar miste de scherpte in de afwerking. Aan de andere kant was het wel raak toen Amoah een foutje van Milton Roemeratoe na een halfuur afstrafte.
Broer
Het foutje van Roemeratoe werd na rust door zijn broer Renzo Roemeratoe recht gezet. Met een knal van afstand schoot hij na een uur spelen de gelijkmaker tegen de touwen. In het halfuur dat volgde kregen beide ploegen wat kansen om het duel te beslissen, maar gescoord werd er niet meer.
Vierde plaats
In de stand stijgt VC Vlissingen naar de vierde plaats. De achterstand op de koplopers Nuenen en Blauw Geel'38 is acht punten. Die ploegen speelden vandaag met 2-2 gelijk tegen elkaar.