Jongetje (3) omgekomen bij frontale botsing Sloeweg Noord

Bij het ongeluk op de Sloeweg Noord (N254) bij Vlissingen-Oost is een jongetje van 3 jaar uit gemeente Hulst omgekomen. De auto waarin hij zat kwam op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een andere auto.

De jongen zat met zijn moeder en 5-jarige zusje in de auto vanuit Terneuzen naar Middelburg. Alle drie kwamen ze bij het ongeluk bekneld te zitten. De brandweer heeft hen bevrijd, maar de jongen overleefde het ongeluk niet, vertelt Willem-Jan Uytdehage van de politie.

Willem-Jan over ongeluk Sloeweg Noord

Traumahelikoper

Het meisje is zwaargewond met een traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Ook haar moeder en de bestuurder van de andere auto zijn gewond weggebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 07.45 uur. Het verkeer kwam daarna volledig vast te staan. De Sloeweg Noord is vanuit Middelburg afgesloten. Het verkeer dat stilstond in de file kon daardoor omdraaien en een andere route kiezen.

De N254 bleef urenlang dicht voor onderzoek. De politie roept getuigen op zich te melden, om te reconstrueren wat er is misgegaan.

Bestelbusje

Eerder op de ochtend gleed een bestelbusje van diezelfde Sloeweg Noord. Dat gebeurde om 06.10 uur. De bestuurder van dat busje werd ook gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
Politie Sloeweg Noord 112
Deel dit artikel:

Reageren