Bestelbusje glijdt van de Sloeweg Noord de sloot in

Op de Sloeweg Noord, waar door een frontale botsing vanmorgen een 3-jarige jongen uit Hulst en zijn zus van 5 jaar zijn omgekomen, is eerder op de ochtend al een bestelbusje van de weg gegleden en in de sloot beland. Het busje was onderweg richting Middelburg toen die iets na 06.00 uur bij Ritthem van de weg raakte.

De bestuurder raakte gewond en is met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook de brandweer rukte uit, maar de automobilist bleek niet bekneld te zitten. Het bestelbusje is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Bestelbusje glijdt van de Sloeweg-Noord de sloot in (foto: HV Zeeland)

Later op de ochtend raakte een auto met daarin een vrouw en twee kinderen op de verkeerde weghelft, waarna die frontaal tegen een tegenligger botste. Dat gebeurde rond 07.45 uur. Of dat komt door gladheid kan de politie nog niet zeggen, dat moet nog blijken uit het onderzoek.

Gewond

Bij dat ongeluk kwam het 3-jarige jongetje direct om het leven, zijn zusje van 5 jaar raakte ernstig gewond en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen. Ook hun moeder en de bestuurder van de andere auto raakten gewond.

Lees ook:

Meer over dit onderwerp:
ongeluk Ritthem Sloeweg-Noord 112 bestelbusje
Deel dit artikel:

Reageren