Hoek op eigen veld onderuit tegen Jodan Boys

Jodan Boys-doelman Marvin Straver, die geblesseerd de wedstrijd moest verlaten
Jodan Boys-doelman Marvin Straver, die geblesseerd de wedstrijd moest verlaten © Sjaak van der Salm

Kansen

HOEK - In de eerste helft kreeg Hoek een aantal grote kansen, maar verzuimde het te scoren. Op slag van rust was het Thomas van Renterghem die de 1-0 had moeten maken, maar zijn kopbal stuitte op de doelman. Ook de rebound via Guillaume Clinckemaillie ging er niet in. Jodan Boys-doelman Marvin Straver raakte bij dat doelpunt dusdanig geblesseerd dat hij met een mogelijke hersenschudding gewisseld moest worden.
Geen penalty, wel een tegengoal
Na een kwartier spelen in de tweede helft, leek Hoek een penalty te krijgen. De scheidsrechter wees naar de stip omdat hij een handsbal zag, maar op aanraden van de grensrechter ging de strafschop voor Hoek niet door. Kort daarna kreeg opnieuw Clinckemaillie een grote kans, maar hij kopte op de paal. En waar Hoek de kansen niet benutte, was Jodan Boys wel effectief. De 0-1 kwam op naam van Romario Dos Santos.
Gelijkmaker
In de 74e minuut viel de gelijkmaker. Op aangeven van de net in het veld gekomen Shanwary kopte De Groote terug, en kon Martens afmaken. Van Renterghem, die ook kwam inlopen, raakte bij zijn inzet kort geblesseerd.
Pattinama
Uiteindelijk ging het toch nog mis voor Hoek. Elliot Pattinama schoot namens de bezoekers 1-2 fraai binnen.

0-1 Dos Santos (65)
1-1 Martens (74)
1-2 Pattinama (82)