Arnemuiden koploper na winst op RCS (video)

Arnemuiden koploper na winst op RCS (video) © Omroep Zeeland
RCS Arnemuiden

Discutabele momenten

OOST-SOUBURG - Arnemuiden kwam vlak voor rust op 0-1 door een doelpunt van Ronaldo Meijer. Een doelpunt met een buitenspelluchtje. Meijer leek in buitenspelpositie te staan, maar arbiter Westdorp keurde de goal goed. Na rust nog een discutabel moment toen RCS-aanvaller Marlo Janisse onderuit ging in het strafschopgebied. Arbiter Westdorp zag er een penalty in, die benut werd door invaller Lars van Rosevelt.

Inzet Schroevers beslissend

Een kwartier besliste Arnemuiden de wedstrijd. Na een scrimmage belandde een inzet van Davy Schroevers achter RCS-doelman Tim Blind.

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Corré: "Dit willen we niet meer uit handen geven"

RCS Arnemuiden interview Niek Corre

Einde aan reeks zonder nederlaag

Door de zege van Arnemuiden kwam er een einde aan een lange reeks van RCS zonder nederlagen. Voor het eerst in één jaar en zeven maanden verloor RCS weer een competitiewedstrijd. De laatste nederlaag was op 12 april 2015 toen RCS in de 3e klasse van het zondagvoetbal met 0-2 onderuit ging tegen RIA Westdorpe.