VC Vlissingen op eigen veld onderuit tegen OSS'20 (video)

VC Vlissingen op eigen veld onderuit tegen OSS'20 (video)
VC Vlissingen op eigen veld onderuit tegen OSS'20 (video) © Paul ten Hacken

Samenvatting Vlissingen-OSS'20

Vlissingen OSS 20 samenvatting
VLISSINGEN - Kansen voor de bezoekers
OSS'20 begon voortvarend met een gevaarlijk schot van Tony de Groot. Zijn schot ging maar net voorlangs. Twintig minuten later had diezelfde De Groot opnieuw de kans om OSS'20 op voorsprong te schieten, maar de paal redde Vlissingen. De eerste helft was matig en VC Vlissingen kwam niet echt in de wedstrijd. Uit een counter opende OSS'20 alsnog de score. Pijnenburg was de gevierde man bij de bezoekers.
Hoessein Bouzambou
Hoessein Bouzambou © Paul ten Hacken
Archieffoto: Paul ten Hacken
Vlissingen neemt initatief
Na een uur spelen nam VC Vlissingen pas echt het initiatief over maar tot grote kansen leidde dat nog niet direct. Manuhuwa was nog het meest gevaarlijk met een afstandsschot. In de slotfase verdubbelde OSS'20 de marge na een rake treffer van Mc Laughlin. Daar zou een overtreding aan vooraf zijn gegaan, maar protesten van VC Vlissingen mochten niet baten. De enige Zeeuwse hoofdklasser in het zondagvoetbal zakt door de nederlaag van plaats vier naar plaats vijf.

"We staan op de plaats waar we thuishoren"

Vlissingen OSS 20 interview Pennings
Scoreverloop
0-1 Pijnenburg (33)
0-2 McLaughlin (86)
Opstelling
Van Belzen, Renzo Roemeratoe, Manuhuwa, Milton Roemeratoe, Jansen, Pinas (Wolff/46), El Hattach, Gooding (Saïd Bouzambou/79), Mallie (Geerman/72), Nyemb, Hoessein Bouzambou