GOES wint na knotsgekke slotfase

Goes boekt overwinning
Goes boekt overwinning © VV Goes
HAAREN - Grote kansen van Schalkwijk
GOES begon sterk aan de wedstrijd en drong aan op het doel van Nemelaer. Steve Schalkwijk was twee keer dichtbij een doelpunt maar zag zijn pogingen op de lat en de keeper strandden. Vlak na rust kreeg GOES een domper te verwerken door een snel doelpunt van Gijs van Baast. Niet lang daarna kwam GOES al weer op gelijke hoogte nadat Klaas van Hecke met een schot van ruim dertig meter het doel trof.

Bizarre slotfase

Vijf minuten voor tijd leek het weer de verkeerde kant op te gaan voor GOES toen Joeri Vugts de thuisploeg op een 2-1 voorsprong zette. Maar daarna brak een knotsgekke slotfase aan. In de 88ste minuut wist Francis Kabwe Manengela de gelijkmaker binnen te schieten en bij het scheiden van de markt maakte Erwin Franse het feest compleet voor GOES. Hij bezorgde met een rake treffer GOES de winst.
1-0 Van Baast (46)
1-1 Van Hecke (50)
2-1 Vugts (85)
2-2 Kabwe Manengela (88)
2-3 Franse (90+2)