Wonderstroom van start met X-mas City Trail (video)

Wonderstroom van start met X-mas City Trail (video)
Wonderstroom van start met X-mas City Trail (video) © OZ
Wonderstroom-ZNO161217XQ
VLISSINGEN - Samenwerking
De Machinefabriek in Vlissingen is omgetoverd tot een winters festivalterrein vol licht, straattheater en foodtrucks. Het winterse festival werkt dit jaar onder andere samen met de X-Mas City Trail Vlissingen. Deze city trail met thema 'kerst' wordt dit jaar voor het eerst in Vlissingen georganiseerd. Deelnemers renden of wandelden langs en door Vlissingse gebouwen.
Muziekavonden
Het industriële decor van de fabriek krijgt een extra dimensie door speciaal gemaakte lichtobjecten, kunstwerken en projecties. Een grote tent in de fabriek biedt bovendien plek aan twee speciale muziekavonden op vrijdag en zaterdag. Vrijdagavond een Jingle Bells Sing Along, met de Grandpa Nick Sessieband en zaterdagavond A Big Swinging Christmas Night met de Swinging Affair Big Band.
Wonderstroom 2
Jaarlijks festival
In 2013 werd Wonderstroom voor het eerst gehouden op en rond het Bellamypark. Het festival is het kleine broertje van festival Onderstroom. Het was de bedoeling om er een jaarlijks evenement van te maken, maar het jaar erop was er onvoldoende budget over om een volwaardig festival te houden. In 2015 werd Wonderstroom voor het eerst in de Machinefabriek in Vlissingen gehouden. Het festival duurt tot en met zondag 18 december.