Bløf: 'Concert at Sea 2010 beste ooit'

BROUWERSDAM - 'Het weer, de samenwerking met de artiesten en de crew is geweldig.' De organiserende band voelt zich op deze editie van Concert at Sea meer dan ooit als een vis in het water.
Traditionele afsluiting Concert at Sea met Bløf Bløf verraste het publiek in Zeeland nog met een toegift. Samen met de Belgische artiesten Sarah Bettens en Milow zongen ze twee nummers van de Britse band Feetwood Mac. De Zeeuwse band sloot het, voor hun geslaagde, festival af met het nummer ´Alles is Liefde´.
'Meer buitenlandse artiesten volgend jaar' Als het aan Bløf ligt, treden volgend jaar meer buitenlandse artiesten op tijdens Concert at Sea. Dat er een zesde editie van het festival wordt georganiseerd staat vast. Maar, de financiën die nodig zijn voor meer buitenlandse acts nog niet. Toch hoopt Peter Slager dat het niet blijft bij de buitenlandse artiesten de die de afgelopen jaren op het programma stonden. 'Counting Crows, Ed Kowalczyk, Maria Mena en natuurlijk onze Belgische vrienden Milow en K's Choice zijn hopelijk het begin van een internationaler festival', aldus Slager.
Organisatie Ook medeorganisator Lesley Grieten vindt het een uitdaging om deze editie volgend jaar te overtreffen. Ondanks de soms hoge temperaturen hebben zich geen grote incidenten voorgedaan. De organisatie is erg tevreden. Zaterdag waren alle 40.000 kaarten verkocht. In totaal bezochten zo'n 75.000 mensen Concert at Sea op de Brouwersdam.