'Kom je met Kerst bij ons eten?' (video)

'Kom je met Kerst bij ons eten?' (video)
'Kom je met Kerst bij ons eten?' (video) © OZ
Barmhartig-kerstdiner-ZNO161216ZY

Samen eten

VLISSINGEN - Marielle plaatste op de Facebookpagina Ik geef weg - Walcheren dat zij, haar vriend en haar zoon op Tweede Kerstdag een plaats aan de kersttafel zullen dekken voor iemand die dat nodig heeft. "We zijn christenen en willen graag iets beteken voor iemand anders, zeker met Kerst. Iemand die eenzaam is, of een moeder die geen geld heeft voor het kerstdiner", vertelt zij. "Die persoon is hier van harte welkom op Tweede Kerstdag om een onvergetelijke Kerst te beleven."

'Superkerst'

De oproep van het stel krijgt veel likes en reacties, toch heeft er zich vooralsnog niemand aangemeld. Jorian denkt dat sommige mensen zich uit schaamte misschien bezwaard voelen om te reageren. Wat hem betreft is dat absoluut niet nodig. "Aarzel alsjeblieft niet. We omarmen je. We zorgen ervoor dat je het super hebt", geeft hij de twijfelaars nog mee.

Gewoon gezellig

Reageren kan dit weekend nog. Daarna hoopt Marielle iemand blij te kunnen maken met een uitnodiging. "Wat er op het menu staat, weet ik nog niet. Ik denk gourmetten en daarna een mooie kerstfilm kijken. Gewoon gezellig", zegt ze lachend.