Vlissingen bekert verder na zege op De Noormannen

Hoessein Bouzambou van VC Vlissingen
Hoessein Bouzambou van VC Vlissingen © Paul ten Hacken
VLISSINGEN - (foto: Paul ten Hacken)

Voorsprong

In de eerste helft had Vlissingen het betere van het spel. Al in de negende minuut nam de thuisploeg de leiding via Hoessein Bouzambou. Diezelfde Bouzambou verdubbelde in de 26e minuut de voorsprong. Na ruim een half uur spelen bracht broer Saïd met een schuiver de stand op 3-0. Op slag van rust kende de scheidsrechter een penalty toe aan Vlissingen. Hoessein Bouzambou miste echter in de afwerking.

Rentree James

Ook in de tweede helft had VC Vlissingen weinig te duchten van de koploper in de vierde klasse A. De thuisploeg scoorde in de 63e minuut nog eenmaal via Regilio Pinas: 4-0. Verder maakte verdediger Roysel James na een half jaar blessureleed zijn rentree in het team van trainer Ruud Pennings. Door deze overwinning plaatsen de Vlissingers zich bij de laatste zestien teams in de districtsbeker (Zuid 1).

1-0 Hoessein Bouzambou (9)
2-0 Hoessein Bouzambou (26)
3-0 Saïd Bouzambou (33)
4-0 Pinas (63)