Korfbal TOP Arnemuiden 2016
Korfbal TOP Arnemuiden 2016 © Wendy Marteijn-Hulsteijn
SCHEVENINGEN - (archieffoto Wendy Marteijn-Hulsteijn)
Spannend duel
KVS uit Scheveningen had uit de eerste vijf wedstrijden van het seizoen maar twee punten gehaald en dus begon koploper TOP als favoriet aan het duel. Toch was al snel duidelijk dat het een zware avond zou worden. De thuisploeg stond in de eerste helft geen enkele keer op achterstand en zocht de kleedkamer op met een 13-12 voorsprong.
Eén voorsprong
In de tweede helft kwam TOP sterk uit de startblokken. Wilma Meulmeester zorgde voor 13-13 en Anita de Ridder zette TOP voor het eerst op voorsprong. Maar die 13-14 stand bleek de enige voorsprong voor de Walcherse formatie. KVS trok de wedstrijd weer naar zich toe en won met 25-23.
Stand
In de stand staat TOP nu op de tweede plaats met negen punten uit zes wedstrijden. KCC is koploper met één puntje meer. De bovenste twee ploegen plaatsen zich aan het eind van het seizoen voor de play-offs voor een plek in de Korfbal League.