Dolf Roks is voorlopig de hoofdtrainer van Sparta Rotterdam

Dolf Roks neemt voorlopig de taken van de op non-actief gestelde trainer Alex Pastoor bij Sparta Rotterdam over. De uit Zierikzee afkomstige Roks is werkzaam als hoofd jeugdopleiding bij de Rotterdamse eredivisieclub.

Dolf Roks is hoofd opleiding en scouting bij Sparta Rotterdam (foto: Omroep Zeeland)

Sparta verloor vanmiddag met 0-7 van stadsgenoot Feyenoord en staat op de zeventiende plek in de eredivisie. Door de tegenvallende prestaties van dit seizoen en in de KNVB-beker heeft de club besloten om afscheid te nemen van Pastoor.

Vanaf morgen gaat Roks de voorbereiding op de wedstrijd tegen FC Groningen op zich nemen, die volgend weekend gepland staat. Hij zal dan ook op de bank zitten tijdens dat duel. Daarna is de winterstop en gaat Sparta op zoek naar een structurele oplossing.

Dolf Roks was eerder hoofdtrainer van Sparta Rotterdam. In het seizoen 1999/2000 maakte hij ook het seizoen af als hoofdtrainer, toen plakte hij er ook nog een seizoen aan vast. In 2002 werd hij opnieuw hoofdtrainer, maar werd toen ontslagen in datzelfde seizoen wegens tegenvallende resultaten.

Meer over dit onderwerp:
Sparta Rotterdam Dolf Roks
Deel dit artikel:

Reageren