'De files zijn straks verleden tijd!' (video)

'De files zijn straks verleden tijd!' (video)
'De files zijn straks verleden tijd!' (video) © OZ
De Poel eerste keus
GOES - Twee minuten
Er zit groei in bedrijventerrein De Poel. Vorig jaar kwamen er maar liefst zes nieuwe bedrijven naar het bedrijventerrein in Goes. Eén van die bedrijven is het autobedrijf van Wim van Putten. Voor hem was de de nieuwe aansluiting op de A58 dé reden om naar De Poel te komen met zijn bedrijf. "Zodra wij hoorden dat die aansluiting er kwam waren we geïnteresseerd. Het betekent namelijk dat klanten en medewerkers straks binnen twee minuten op de A58 zitten."
'De files zijn straks verleden tijd!'
Want de files tijdens de spits en ook tijdens drukke momenten in vakanties waren niet altijd even prettig. Van Putten kijkt er dan ook uit naar de opening van de op-en-afritten. "De files zijn straks verleden tijd! Als je nu ziet hoe lang je soms in de file staat bij de Zeelandhallen, daar zit geen doorstroming meer in."
A58 langs het bedrijventerrein De Poel
A58 langs het bedrijventerrein De Poel © OZ
Investering
Het bedrijf van Van Putten vestigde zich al in maart vorig jaar met de wetenschap dat de nieuwe aansluiting er kwam. Hoewel de huidige route nu niet ideaal is ziet Van Putten het vooral als een investering. "We hebben te maken met een zichtlocatie want we zitten langs de A58. Daar komt straks die bereikbaarheid bij en dat is een versterking. Ik kijk er naar uit dat er straks een snellere route is."