TOP loopt opnieuw tegen nederlaag aan (video)

TOP loopt opnieuw tegen nederlaag aan (video) © Orange Pictures
TOP-DeetosSnel-samenvatting-ZNO170107IE
ARNEMUIDEN - Lastig
Vorig seizoen had TOP het ook al twee keer lastig tegen DeetosSnel. Thuis werd er toen wel gewonnen, maar in het uitduel ging de ploeg van trainer Arco Goedkoop ten onder. TOP kwam vandaag goed uit de startblokken en pakte steeds een kleine voorsprong. Tot de 8-8 viel. De club uit Arnemuiden zag DeetosSnel daarna uitlopen tot een 10-14 voorsprong. Via Peter van Belzen, Jurgen Janse en Jeanine Marijs werd die achterstand verkleind tot 13-14. Maar ook zij konden niet voorkomen dat het met rust 15-18 stond.
Aanzetten
In de tweede helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld. TOP dat de achterstand probeerde te verminderen, maar als ze aan een gelijke stand konden ruiken, zette DeetosSnel aan en pakte het weer een grotere voorsprong. Uiteindelijk werd het 31-36 en verliest TOP na de nederlaag tegen KVS/Maritiem in de laatste wedstrijd voor de winterstop opnieuw.