Groene Ster stunt met zege op koploper

Groene Ster stunt met zege op koploper
Groene Ster stunt met zege op koploper © Paul ten Hacken

VLISSINGEN - — Groene Ster Vliss. (@zvvGroeneSter)
">

Verloop

Zonder de naar België vertrokken Khalid El Hattach en de gestopte Mo Laari moest Groene Ster het opnemen tegen topclub Hovocubo. In de eerste speelronde gingen de mannen van trainer Hicham Benhammou nog met 7-1 ten onder tegen de huidige nummer één op de ranglijst. Het was dan ook de lijstaanvoerder die op voorsprong kwam. Hoessein Bouzambou en Nicky van Merrienboer zorgden daarna voor een voorsprong voor Groene Ster. Voor de pauze werd het nog gelijk door een treffer van Mo Attaibi.

Meevoetballende keeper

In de tweede helft liep Groene Ster door goals van Abdoe Abdenbi en opnieuw Van Merrienboer uit naar een 4-2 voorsprong. Hovocubo kwam terug tot 4-4 en wilde de drie punten meenemen naar Hoorn en ging spelen met een meevoetballende keeper. Groene Ster profiteerde daarvan, na balverlies kon Salim Ben Sellam de bal van grote afstand in het lege doel schieten. 

— Omroep Zeeland Sport (@omroepzldsport)
">

Middenmoot

Door de winst heeft Groene Ster nu 13 punten uit 12 wedstrijden en staat het in de middenmoot. Volgende week spelen de Vlissingers tegen de nieuwe koploper: 't Knooppunt.