Kinderen openen eigen foto-expositie

Kinderen openen eigen foto-expositie
Kinderen openen eigen foto-expositie © Omroep Zeeland
© Omroep Zeeland

Expositie

VEERE - De expositie is een uitbreiding van de lopende expositie ‘Drie generaties fotografen’ waar met foto's van Ilse Bing, Leonard den Beer Poortugael en Ilona Kamps een kleine eeuw leven in Veere in beeld wordt gebracht. Casper fotografeerde het Kanaal van Walcheren. "De steiger en het torentje van de sluis staan er ook op", zegt hij trots.

Leuke opdracht

De 28 foto's van de kinderen hangen in de Schotse Huizen bij de foto’s van de eerste drie generaties. Meester Ruud van Leersum staat ook te stralen als hij de foto's in het museum ziet hangen. "Het was een leuke opdracht. Leuk om te doen en ze hebben prachtige foto's gemaakt." Luna doet onder haar foto de groetjes aan iedereen. Ze staat zelf op de foto en vind het vooral leuk dat iedereen haar nu kan zien.
© Omroep Zeeland

Veel genodigden

Iedereen heeft opa's en oma's, ooms en tantes al op de hoogte gesteld, als het aan hen ligt krijgen de vrijwilligers van het museum het druk de komende tijd. De foto's zijn nog tot 26 maart te bezichtigen. "Het is heel bijzonder om hier te hangen", besluit Casper.